Jag hjälper dig med allt ifrån villor och fritidshus till stadsplaneutredningar och publika miljöer. Jag ritar nybyggnader och om- och tillbyggnader. Jag medverkar i tidiga skeden med skisser och ideer men gör också förfrågningsunderlag och bygghandlingar till större beställare och entreprenörer. Jag upprättar bygglov och färgsättningar men utför även konsultationer då jag kommer hem till dig och diskuterar olika lösningar på plats. Jag lotsar dig genom byggprocess och regelverk och när jag inte har svaret själv vet jag vem jag ska fråga.

Är du i behov av projektledare, landskapsarkitekt, 3D-illustratör, stylist,  fotograf, kontrollansvarig eller en duktig snickare har jag bra företag att rekommendera. Genom åren har jag byggt upp ett stort kontaktnät inom branschen. Detta gör att jag också har möjlighet att ta mig an större projekt.

 
 

SÅ GÅR DET TILL

Kontakta mig  och ge en kort beskrivning av vem du är och vad du vill göra. Därefter bokar vi in ett kostnadsfritt möte på mitt kontor där du får tillfälle att ge en lite mer detaljerad bild av dina planer. Kort därefter skickar jag dig en uppdragsbekräftelse med en prisidé där jag redogör för vad som ingår i mitt åtagande. Priset beror bl a på projektets storlek och budget. När du accepterat påbörjar jag skissarbetet och så är processen igång.